MarMar’s Kidsgio kledinglijn omvat shirts, broeken en jeans voor kinderen, evenals de exclusieve Kidimo lijn voor baby’s en peuters. Deze lijnen bieden de consument de meest comfortabele slijtage tegen de meest betaalbare prijs. Vooral de Kidimo-lijn is zeer vernieuwend wat betreft kleuren, stijlen en maten. De Kidimo voering is bijvoorbeeld van hoge kwaliteit, zacht, comfortabel en perfect voor zeer jonge baby’s. Bovendien, omdat Kidimo-stof voorgewassen is, zorgt het voor een snelle vlekverwijdering. De Kidimo lijn is ook betaalbaar in vergelijking met andere merken designer kinderkleding.

MarMar heeft ook een chique dameskledinglijn. De Ellen B, Mother and Daughter Mar-Kids Sweaters bieden de meest trendy look van het seizoen voor vrouwen van alle leeftijden, maten van 0 tot 14 maanden, variërend in tien effen kleuren tot meer dan tweeëntwintig tinten. Deze lijn is in de VS alleen verkrijgbaar bij Neiman Marcus off campus store. Beschikbare kleuren zijn katoen, marineblauw, rood, zwart, ivoor, grijs, blauw en meer.

Marano hecht duidelijk waarde aan het idee dat vrouwen plezier hebben terwijl ze er goed uitzien. De unieke stijlen van Kidimo, Kidimo internation en Marano’s originele prints op vochtafvoerend katoen zorgen ervoor dat ouders en kinderen onvergetelijk plezier beleven in stijl.