Een lange autorit zonder zorgen - Europ Assistance

Met alle producten op de huidige markt is er geen garantie voor kwaliteit of vakmanschap. Altijd ervaring spreekt boekdelen – ga voor de man die uw auto efficiënt kan polijsten, zonder te slepen en te polijsten. U wilt zeker geen auto-onderhoudstaak uitvoeren, want zelfs een ervaren autoverlader en autopoetsliefhebber kost uren om een ​​klein deel van de auto af te werken. Als het goed wordt gedaan en kwaliteitsproducten worden gebruikt, is er geen reden waarom u uw auto niet binnen een paar werkdagen in uitstekende staat terug zou kunnen hebben.

Autopolish is de eerste stap naar het perfectioneren van de lak van uw auto en moet worden aangebracht na goed wassen en drogen. Het verbetert de lak van de auto en is het polijstmiddel dat de krachtigste polijstoplosmiddelen en bijtende soda en herstelmiddelen bevat. Het moet worden aangebracht met een zachte badstof die zal helpen om de nagellak grondig te verdelen en te hechten. Zorg ervoor dat u het niet probeert zonder een goede instructie vooraf. Het is altijd beter om het aan de experts over te laten, aangezien zij uw auto met hun ervaring en expertise efficiënt kunnen opknappen zonder de lak van uw auto te beschadigen.

Het goed wassen van uw auto met een premium autoshampoo en wax is ook erg belangrijk. Er is meer tijd en moeite nodig voor dit proces als het zonder de twee dingen wordt gedaan. Eerst moet je het vuil met een zachte doek opzuigen en het onderstel van je auto reinigen met een hogedrukslang. Daarna moet je je auto af en toe drogen tijdens het waxen. Een wax geeft een natuurlijke glans en beschermt de auto tegen invloeden van buitenaf.

Afgezien van het onderhoudsaspect, moet u er een punt van maken om uw auto minstens één of twee keer per jaar te laten polijsten om hem er uitzonderlijk uit te laten zien in de schijnwerpers. Als je met je vinger over het oppervlak van de auto kunt wrijven, zul je zien hoe ruw het is. Het oppervlak is niet glad en is gekarteld, ongelijk en vol krassen. Zelfs iemand die niet weet hoe hij een auto moet poetsen, weet dat dit een indicatie is van hoe de auto eerder is gebruikt en dat dit een teken is dat hij is gebruikt voor een zware en ruige rit. De meeste krassen op de auto zijn te wijten aan het raken van vaste dingen of kuilen. Negeer deze krassen nooit en herstel ze onmiddellijk.

Sommige mensen gebruiken poetsmiddelen, was en metaal- of neonverf om hun auto er onberispelijk en verbluffend uit te laten zien. Een verfbeurt is echter geen permanente remedie en moet worden gerepareerd of opnieuw geverfd nadat het zijn glans heeft verloren.

Het belangrijkste aspect van het onderhoud van uw auto is de veiligheid. Onthoud dat welk oppervlak u ook gebruikt om uw auto te bedekken, een potentieel voertuig-auto-compromis is. Als uw auto bijvoorbeeld buiten in de open lucht staat, is de kans groot dat deze wordt beschadigd door elementen zoals stof. Als het echter in een garage wordt bewaard, bestaat de mogelijkheid dat autobezitters hun auto's beschadigen door afval, vuilnis, enz. en regen.

Het wordt daarom aangeraden dat autobezitters overwegen om autohoezen te gebruiken. Ze kunnen worden gebruikt wanneer auto's lange tijd worden gestald of wanneer deze buiten staan. Autohoezen zijn er meestal in alle kleuren en ontwerpstijlen, inclusief die met UV-bescherming. Voor degenen die in gebieden wonen waar barre weersomstandigheden heersen en de auto bijzonder kwetsbaar is, kunnen ze ook kiezen voor waterdichte en zelfs luchtdichte hoezen.