Onze ideale klantenkring bestaat uit mensen die geïnteresseerd zijn in het schoon en georganiseerd houden van hun auto's, mensen die geïnteresseerd zijn in het schoonhouden van hun woonruimtes en mensen die geïnteresseerd zijn in het zaken doen met een bedrijf dat een bepaald soort wrap-s maakt

Als u een herkenningskaartclick herehttp://wtrsnow. companiacaricouldkings.com/lifts-1.htmlwe zijn het toevoegen van hen vaker als we hebben een heleboel aanbiedingen om te profiteren van.

Anderen die car wrap reclame gebruiken zijn steden, dorpen, drijvers, RV eigenaars, autodealers, industrieën en instellingen die allen vertrouwen op reclame van de grootte van een 'leeftijdsgroep' op voertuigen. Soms vertegenwoordigen wij lokale overheden, brandweer, politie en grand Uni organisaties, evenals on-line instellingen zoalsasonic, blesmith, taxi, hwd, en 'Vele Anderen'. Car wrap bedrijven werken nauw samen met deze alledaagse mensen.

Om een beetje uit te leggen hoe en waarom wij het werk doen, hebben wij een uitstekende greep op de kwesties, evenals de kwesties waaraan wij werken. Een paar ideeën om ons punt over niet-traditionele media te illustreren:

Het dilemma om grote bedrijven zover te krijgen dat ze je 'product' gebruiken is helemaal niet aan de orde als je als alternatief een aanvullende mediacampagne hebt. Voorbeeld een iconische advertentie, zoals een Harley Davidson advertentie, of zelfs een schroothoop 'advertenties' op uw auto: vergelijk dat met een niet-traditionele adverteerders televisie, radio, print of online campagne. Als je werkt in kwesties, krijg grote bedrijven om te investeren in kwesties en ze zullen rechtstreeks met u te maken.

Geen probleem, toch? Waar we echt een probleem mee hebben is om kleinere miljoenen te laten investeren in zaken en niet te verwachten dat ze dat in de toekomst ook zullen doen. Dat is een Township of Village op onze handen. Door met ons en onze media om te gaan krijgen we onze hulpverleningsvoertuigen uitgerekt, terwijl onze doorvoer voertuigen in tijdnood komen en het niet aankunnen om grote ladingen advertenties te vervoeren.

Er zijn zo veel voorbeelden van hoe niet-traditionele media kan een gemeenschap helpen. Onze geloven media is het antwoord, maar het duurt het doen van goed werk om 'normale mensen' te krijgen aan uw kant. De nieuwsmedia zullen nooit meer hetzelfde zijn en wij hebben gezelschap op straat om ze een lesje te leren. Hartelijk dank voor het luisteren.