Meisje, Motor, Mode, Motorfiets, Model

U moet weten wanneer het praktijkexamen voor de motor is. De meeste websites zullen u vertellen dat dit het geval is wanneer u de L1 heeft, maar dat is niet altijd het geval. U moet bij het plaatselijke verkeersbureau navragen om meer te weten te komen over wanneer uw examen zal zijn. U moet ook rekening houden met andere factoren, zoals uw kennis van de verkeersregels, veilig rijgedrag en uw bekwaamheid om motor te rijden.

1. motor theorie quiz

De meeste sites zijn heel duidelijk over de motortheoriequiz. U moet uw kennis opfrissen voordat u deze toepast. Zorg dat je minimaal 75% behaalt op je praktisch rijexamen. Deze 75% is een voldoende waarmee u door kunt gaan naar het gevorderde rijexamen. De meeste mensen halen wel een voldoende voor hun praktijkexamen, maar niet voor hun theorie-examen. Dit komt omdat de meeste mensen nog niet klaar zijn om het theorie-examen af ​​te leggen.

Bij het voorbereiden van je theorie-rijexamen moet je elk onderdeel van de wegcode bekijken dat je hebt voltooid in zowel je theorie-examen als je praktijkexamen. U moet ook elk gebied van de wegcode bekijken waar u het liefst op rijdt wanneer u op de weg rijdt. Het is belangrijk om op wegen te rijden die zich bevinden op of nabij de wegen die u al kent.

2. motorrijbewijs

Als je je motorrijbewijs hebt, kun je overal rijden zonder dat je het hoeft te laten zien. Het is altijd het beste om de lokale wetten te raadplegen waar u van plan bent te rijden voordat u de weg op gaat. U mag niet rijden op wegen die verboden zijn door uw rijbewijs.

Als je slaagt voor je motorpracticum en je motorkennistest, moet je ook een leerlingvergunning voor je motor krijgen. Deze vergunning moet in uw portemonnee worden bewaard, omdat u in de staat een ander voertuig moet besturen. Als u niet op de hoogte bent van de voertuigvereisten, zult u het moeilijk vinden om op een motorfiets te rijden.

3. veiligste rijgedrag

Dit is het belangrijkste onderdeel van uw licentie. Je moet in verschillende omstandigheden kunnen rijden, zoals de slechtste en de rustigste. U moet ongevallen vermijden als u onder alle weersomstandigheden een motorfiets bestuurt. Je moet ook voorkomen dat je motor crasht. Als u een ernstig ongeluk krijgt, moet u begrijpen dat wat u is overkomen niet alleen van u is, maar dat het ook iedereen ter wereld kan overkomen. Blijf daarom alert en volg de verkeersregels. Je zou niet alleen jezelf helpen om te leren autorijden, maar ook om andere mensen te redden die misschien hetzelfde pad volgen dat jou is gegeven.

Door dit te bereiken, kunnen chauffeurs de gemoedsrust krijgen dat ze onderweg niet alleen zijn. Het is ook een licentiestatus die je toestemming geeft om buiten de gebaande paden te gaan. Dat geeft een gemoedsrust aan de bestuurder van een motorfiets. Neem dit dus serieus.