Bruid Krijgt Haar Haar Gedaan
Ervan uitgaande dat je haar op je hoofdhuid groeit, het haar boven de hoofdhuid dood is, en het haar onder de hoofdhuid niet actief groeit, wil je het haar boven de hoofdhuid plaatsen, net boven de knik van de wenkbrauw. Het haar boven de schouderlijn wordt het “onderarm” haar genoemd, en is als zodanig vrij dun en recht. Het haar onder de schouderlijn (het gebied van de “achterkant van de armen”) is dikker, en bijna natuurlijk. Dit is waar het haarwerk begint.
Stap 1: deel het haar. Neem een sectie haar van onder de hoofdhuid, recht over de huid (ongeveer een centimeter boven de wenkbrauwlijn), en neem dit haar en plaats het als je startpunt voor de snit. Werk direct over het haar tot de gewenste lengte is bereikt. Een clip helpt om het haar gescheiden te houden terwijl je werkt.
Stap 2: Herhaal het bovenstaande voor alle gewenste secties van het haar. Omdat we aan de achterkant van het hoofd werken, beginnen we met de achterkant, of bijna achterkant, van het hoofd. Herhaal hetzelfde proces voor elk achter-, zij- of zijstuk van het hoofd. Verdeel het haar vervolgens opnieuw in secties en werk aan de bovenkant van het hoofd, waarbij u het haar verticaal optilt met een kam of met uw handen. In tegenstelling tot de eerste keer, kam het nieuwe haar niet plat naar beneden. Kam het op een verticale manier recht naar beneden vanaf de hoofdhuid, en probeer het in dezelfde stijl te houden.
Stap 3: Werk het in stap 2 voorbereide materiaal af. Verdeel lange lokken in werkstukken, en werk delen van het haar met je haarschaar, nog steeds gericht op de achterkant van het hoofd. Elk werkstuk moet per ongeluk, of met opzet, worden geknipt. Als u het verschil wilt weten tussen een goede knipbeurt en een slechte knipbeurt, is het zo simpel als aan de klant vragen wat hij wil. Als de klant zegt dat hij het haar achter op het hoofd geknipt wil hebben, knip je het af.
Stap 4: Overloop het in stap 2 voorbereide materiaal, knip de onnodige secties. Verdeel het overgebleven haar in werkstukken. Deze stukken zijn uw leidraad voor het knippen van de voorkant van het haar. Verdeel de voorste stukken in werkstukken, en verdeel de voorste stukken in werkstukken.
Stap 5: nullen zijn het makkelijkst te knippen. Volg gewoon dezelfde stappen voor het knippen van de optionele stukken.
Klaarmaken om te knippenHet haar moet natuurlijk schoon en droog zijn. Eventuele zeepresten of andere materialen op het haar moeten worden verwijderd. Het haar moet volledig droog zijn.
VoorbereidingHet gereedschap dat bij deze procedure wordt gebruikt omvat een haarschaar, een schaar, een kam, een veilige geleidekam, een val en schubben, chemicaliën, kleurstoffen en andere kleurstoffen of oplossingen.
Begin bij de achterkant van het hoofd en houd een plat voorwerp zo stabiel mogelijk onder het haar. Eén uiteinde van het haar zal naar het stabiele uiteinde gericht zijn, terwijl het andere uiteinde tegen het hoofd wordt gehouden. Een ander idee is om een stuk karton te gebruiken dat in bokken is gewikkeld om het hoofd te beschermen tegen onverwachts uitglijden.
afwisselende slicesHet belangrijkste idee achter slices is dat ze veelzijdig zijn. Al het haar ziet er even lang en dik uit. Dit is de reden waarom hoe moderner een stijlsnit is, hoe eenvoudiger ze zijn. De meeste kapsels hebben stroken haar die variëren in lengte. Bij een gewone coupe worden deze stroken radicaal geknipt om bij de moderne look te passen. Maar een stijlvolle coupe vereist verschillende haarstrengen om bij elkaar te blijven en er geweldig uit te zien. Het is als een willekeurig gekozen spel kaarten. En hoe meer je de tanden op de pakken knipt, hoe meer je het risico loopt dat je je hele look verandert.
streamingAls je dunne strengen knipt in plaats van lange plakken, zal het haar schoon zijn en gemakkelijk te controleren. Het zal je ook een meer natuurlijke look geven.
vloeiendEen enigszins gelaagde snit over de volledige lengte van het haar zal je haar vorm, evenwicht en een vloeiende look geven.
De basisregels voor het knippen van haar zijn vrij eenvoudig. De uiteindelijke look kan echter totaal anders zijn dan wat je verwacht. Dit betekent niet dat u geen plezier kunt hebben. Kapsels zijn slechts één element van uw algehele stijl. Houd het leuk met kappers.