Rijbewijs halen

Een rijbewijs halen is de eerste grote stap op weg naar onafhankelijkheid. Het is ook iets dat bijna alle Amerikanen hopen te doen voordat de volwassenheid eindigt. De rijbewijswetgeving verschilt van staat tot staat, en in sommige staten moet u een rijexamen afleggen om te controleren of u in staat bent een motorvoertuig veilig te besturen.

Heb je een rijbewijs nodig om te rijden?

Als u een rijbewijs nodig heeft om te rijden, dan is het eerste waar u aan moet denken de staat waarin u woont. Er zijn twee soorten rijbewijzen: Beperkt en Volledig. Beperkte rijbewijzen zijn alleen geldig in de staat waar ze zijn afgegeven, terwijl je met een volledig rijbewijs in elke staat mag rijden. Tenzij je van plan bent om naar een andere staat te verhuizen, maakt het eigenlijk niet uit welk rijbewijs je krijgt. Als je in een staat woont waar je een rijbewijs moet hebben om te mogen rijden, dan zul je een rijbewijs moeten hebben. Dus waarom zou je willen een beperkt rijbewijs te krijgen? Als u niet van plan om ergens te rijden of om een auto te gebruiken op geen enkele manier, dan is de beperkte licentie is alles wat je nodig hebt. Dit betekent dat u geen rijexamens hoeft af te leggen, geen extra kosten hoeft te betalen om uw rijbewijs te wijzigen of te maken krijgt met tijdrovend papierwerk.

Oefenen, oefenen, oefenen

U kunt sneller een goede chauffeur worden als u veel rijdt. Oefening baart kunst. Als je nog nooit hebt gereden, oefen dan met je ouders. Als je een eigen auto hebt, oefen dan met rijden in de stad waar je woont. Als je in jouw stad niet kunt rijden, zoek dan een stad in de buurt waar je kunt oefenen. Het maakt niet uit waar je woont, het is een goed idee om te oefenen met het rijden met vrienden, familie of buren die bereid zijn om je in hun auto’s te laten rijden. Op dezelfde manier, moet je oefenen in landelijke gebieden waar er minder auto’s op de weg en minder verkeer. Als u woont in een staat die niet vereist dat u een rijbewijs te krijgen, dan kunt u de praktijk rijden in uw staat. Echter, in gedachten houden dat verschillende staten hebben verschillende rijwetten en rijden regelgeving, dus je moet controleren of uw staat de wet voordat u begint met roekeloos rijden. Bovendien, als je woont in een staat die vereist dat u een rijbewijs te krijgen, dan zul je willen om te oefenen in die staat ook.

Ga online (en geld besparen)

Als u zich voorbereidt op het rijbewijs examen, dan is het een goed idee om online te studeren. Veel staten bieden gratis online driver’s onderwijs cursussen die u kunt voltooien in uw eigen tempo. Er is geen betere manier om te studeren dan het afleggen van een test, en je zult je zekerder voelen wanneer je het examen aflegt als je een oefentest hebt gedaan. Het is niet nodig om naar een fysieke rijschool te gaan als je online rijopleiding kunt volgen. U kunt meer leren over online rijopleiding in deze gids: 10 manieren om je rijbewijs online te halen. Veel staten kunt u uw rijexamen online te nemen, en je moet zeker overwegen om dit te doen. Dit stelt u in staat om te oefenen in uw eigen tempo, en je kunt zien hoe je zou doen onder echte examenomstandigheden. Het helpt u ook om geld te besparen. In feite, sommige staten kunt u het examen te doen voor gratis!

Krijg een gecertificeerde rijexaminator (CDE) licentie.

Als u niet beschikt over een rijbewijs, dan zul je nodig hebt om een CDE licentie te krijgen. Hiervoor moet u een schriftelijk examen afleggen dat uw kennis van de verkeerswetten van de staat en uw interpretatie van die wetten test. Het examen is open boek, en u kunt aantekeningen meenemen om u te helpen studeren. Als u slaagt voor het examen, dan krijgt u een CDE rijbewijs dat geldig is voor 12 maanden. Je kunt het dan gebruiken om te rijden voor je werk, om te oefenen, of voor je rijopleiding. Als je geen auto hebt, dan kun je het ook gebruiken om rijexamen te doen om een gewoon rijbewijs te halen.